Tel: 020 2629857

Smeerolie advies nodig? Bel met 77 Lubricants B.V: 020 26 29 857       Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 39,95 excl. btw !

Hoge kwaliteit smeerolie van o.a 77 lubricants tegen een scherpe prijs

Over ons

kwaliteitsolie.nl is onderdeel van 77 Lubricants B.V.

Kwaliteitsolie verkoopt hoge kwaliteit smeerolie van 77 lubricants , tegen een zeer scherpe prijs dit betekent olievoordeel voor iedereen.

Motorolie, hydrauliekolie, transmissieolie en olie verwante producten behoren tot ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor vetten, koelvloeistof en onderhouds producten voor motoren.

Onze leveranciers

De premium kwaliteit olieproducten die wij leveren zijn van het Nederlandse merk 77 Lubricants. De producten van 77 Lubricants worden geproduceerd in een van de grootste en meest geavanceerde smeeroliefabrieken van Nederland. Deze fabriek, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 130.000 metric tons smeermiddelen als eindproduct, heeft een opslagcapaciteit van 17 miljoen liter, meer dan 60 tanks voor het opslaan van smeermiddelen en diverse opslagcentra voor verpakte producten.

Wij verkopen ook de additieven van ERC. Deze additieven zorgen ervoor dat uw motoren optimaal blijven functioneren en vaak ook zorgen voor verminderd brandstof verbruik.

Groot assortiment

Of u nu consument bent en motorolie zoekt voor uw personen wagen, of grootgebruiker bent en uw gehele vloot van vrachtwagens wilt onderhouden, wij hebben wat u nodig heeft. Van 1 liter verpakkingen tot IBC (1000 liter) containers of bulkleveringen. Door gebruik te maken van de smeermiddel adviseur van 77 Lubricants vindt u de juiste olie voor uw toepassing.

Toepassingen o.a. Auto & Bestelwagen, Agrarisch, Truck, Motorfiets & Scooter, Maritiem, Industrie, etc.

Service & betrouwbaarheid

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten zijn tevreden, en geven ons een hoog cijfer bij de onafhankelijke klantreferentie website Kiyoh.


Wij hebben het Qshops keurmerk. Het keurmerk geeft aan dat wij ons commiteren aan de voorwaarden en strenge gedragscode.
Qshops keurmerk


Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 9.6 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl