Over ons

Kantoor:

Oliehandel 77 Lubricants
De Trompet 1340 | 1967 DA Heemskerk | T: 020 262 9857
Email: verkoop@77lubricants.nl | Website: www.77lubricants.nl | Webshop: www.oliewinkel.nl

Magazijn afhaal locatie:

Oliehandel 77 Lubricants / Kiva Warehousing B.V.
Bloemendaalse Zeedijk 8b
4765 BP Zevenbergschen Hoek

Wij zijn en wat doen wij!

oliewinkel.nl is een webshop welke groothandel prijzen online aanbied.

77 Lubricants B.V. is eigenaar van oliewinkel.nl

77 Lubricants B.V. heeft met de oprichting van oliewinkel.nl de groothandel prijzen ook beschikbaar gemaakt voor particuliere klanten.

 

Waarom 77 lubricants zo voordelig is !

77 lubricants wordt in onze fabriek in Dordrecht gemaakt ( hier komen ook de bekende smeerolie merken vandaan ).

Basisolie wordt per zeeschip aangekocht ( 5 miljoen liter per keer ) en de toevoegingen ( dezelfde als de bekende merken gebruiken ) per tankauto.

Andere smeeroliefabrieken kopen meestal de basisolie per tankauto in en de toevoegingen per vat. 77 lubricants heeft dus een enorm inkoopvoordeel ten opzichte van de concurrentie en in combinatie met een lage marge resulteert dit in een scherpe verkoopprijs.

Verder levert de 77 lubricants rechtstreeks aan de distributeurs die het aan u als eindgebruiker aanbieden, dit is het verschil met de “majors”/ de bekende oliemerken die hun eigen verkooporganisaties hebben die over het algemeen een stuk duurder zijn.

Wij zijn natuurlijk een stuk minder bekend ( hoewel we in 97 landen actief zijn ) omdat we niet of nauwelijks aan sponsoring doen.

Alle sponsoring die u op social media ziet is kleinschalig en door de distributeurs geïnitieerd waardoor nauwelijks kostprijsverhogend

Onderschrift van deze afbeelding.

Over ons

oliewinkel.nl is onderdeel van 77 Lubricants B.V.

oliewinkel verkoopt hoge kwaliteit smeerolie van 77 lubricants , tegen een zeer scherpe prijs dit betekent olievoordeel voor iedereen.

Motorolie, hydrauliekolie, transmissieolie en olie verwante producten behoren tot ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor vetten, koelvloeistof en onderhouds producten voor motoren.

Onze leveranciers

De premium kwaliteit olieproducten die wij leveren zijn van het Nederlandse merk 77 Lubricants. De producten van 77 Lubricants worden geproduceerd in een van de grootste en meest geavanceerde smeeroliefabrieken van Nederland. Deze fabriek, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 130.000 metric tons smeermiddelen als eindproduct, heeft een opslagcapaciteit van 17 miljoen liter, meer dan 60 tanks voor het opslaan van smeermiddelen en diverse opslagcentra voor verpakte producten.

Groot assortiment

Of u nu consument bent en motorolie zoekt voor uw personen wagen, of grootgebruiker bent en uw gehele vloot van vrachtwagens wilt onderhouden, wij hebben wat u nodig heeft. Van 1 liter verpakkingen tot IBC (1000 liter) containers of bulkleveringen. Door gebruik te maken van de smeermiddel adviseur van 77 Lubricants vindt u de juiste olie voor uw toepassing.

Toepassingen o.a. Auto & Bestelwagen, Agrarisch, Truck, Motorfiets & Scooter, Maritiem, Industrie, etc.

Service & betrouwbaarheid

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten zijn tevreden, en geven ons een hoog cijfer bij de onafhankelijke klantreferentie website Kiyoh.