Tel: 020 2629857

Smeerolie advies nodig? Bel met 77 Lubricants B.V: 020 26 29 857       Gratis verzenden vanaf € 29,95 excl. btw !

77 lubricants - Vet EPX NLGI 2

EPX vet NLGI 2 is een met lithium samengesteld verdikt smerend vet gebaseerd op minerale olie en bevat antioxidanten, anti corrosie inhibitors en EP/AW additieven.

EPX  NLGI 2 is geschikt voor toepassingen binnen een uitgebreid temperatuursgebied, en speciaal voor toepassingen met verhoogde temperaturen. De complexe structuur van het vet zorgt voor een hoge graad van mechanische stabiliteit. 

Meer details

€ 38,73 Excl. btw

€ 46,86 Incl. Btw

QShops keurmerk watermerk

Datasheet

NLGINLGI 2

Meer informatie

EPX GREASE NLGI 2 is een lithiumcomplex verdikt smeervet op basis van minerale olie en bevat antioxidanten, corrosieremmers en EP / AW-additieven.

 

De lithiumcomplexzeep maakt EPX GREASE NLGI 2 geschikt voor toepassingen binnen een zeer breed temperatuurbereik en vooral voor toepassingen bij verhoogde temperaturen.

 

De complexe zeepstructuur geeft EPX GREASE NLGI 2 ook een hoge mate van mechanische stabiliteit. Dit verbetert de prestaties in trillende behuizingen en verlengt de nasmeerintervallen.

 

EPX GREASE NLGI 2 is een modern hoogwaardig product dat een nieuwe standaard zet voor echt universeel vet dat geschikt is voor zowel industriële als automobieltoepassingen.

 

De allround eigenschappen van EPX GREASE NLGI 2 maken het de eerste keuze voor verschillende soorten lagertoepassingen inclusief zware belasting.

 

 

Temp Range: Continue werking: -30°C tot + 140°C. Korte periode maximaal +220°C

 

EP GREASE NLGI 1 overschrijdt de volgende prestatiecriteria:

 

DIN 51502             ISO 6743              KP2N-30               ISO-L-XCDEB2

 

Bekijk hier de uitgebreide specificaties van dit product in PDF formaat.

Onze klanten geven kwaliteitsolie / oliewinkel gemiddeld een 0 / 10 (248 beoordelingen) op Kiyoh.nl